Betoging in München

 Op 21 maart wordt in München, Duitsland, een massabetoging gehouden voor de vrije keuze van vaccinatie.  Recent werd in Duitsland de algemene keuzevrijheid van vaccinatie doorbroken door een verplichting tot mazelenvaccinatie (in feite BMR-vaccinatie) voor alle kinderen en alle volwassenen die geregeld met hen in contact komen.  Bij niet naleven van de wet worden monsterboetes in het vooruitzicht gesteld.

Het is reeds ten overvloede aangetoond dat vaccinatiecampagnes de mazelenepidemieën niet kunnen stoppen.  Soms zijn net deze campagnes de oorzaak van de verdere verspreiding van de ziekte.  De Duitse bevolking pikt de verplichting dan ook niet en kwam reeds in september massaal op straat in Berlijn; nu is München aan de beurt.

De verplichting is onderdeel van een wereldwijde poging door de WGO om vaccins verplicht te stellen, ook in de landen waar nu nog vrijheid van keuze geldt.  Duitsland is dus een testcase, en ook voor ons van belang.  Wat in Duitsland gebeurt zal zich afstralen op andere landen, in goede of in kwade zin.  Een massale opkomst en een sterk signaal naar de Duitse regering is dus van groot belang, ook voor ons.  Wij roepen daarom op om deel te nemen aan deze betoging en de Duitsers een hart onder de riem te steken.

Vertrek: 21 maart, Odeonsplatz, München, 11h30.

De betoging biedt kans op een unieke ervaring.  Sprekers zijn namelijk niemand minder dan senator Robert Kennedy (Children Health Defense), Vera Sharav (Alliance of Human Research Protection en overlever van een Duits concentratiekamp) en Del Bigtree (HighWire), naast tal van andere sprekers.

Meld u aan bij ons als u wil deelnemen.  Er wordt door ons een bus ingelegd.  Vertrek vrijdagavond 20/03, terug zondagmorgen.  U spaart op die manier twee overnachtingen uit!

De bijdrage (100€ per persoon) dient op voorhand overgeschreven te worden op ons rekening nr. BE07 7755 9516 7466, met vermelding ‘Bus München’ en de opstapplaats.

Opstapplaatsen:

 • 19h00  Oudenaarde, parking Scheldevallei, Fietelstraat 129
 • 19h45  Gent, Dampoort, busparking
 • 19u45 Vertrek te 9000 Gent, Dampoort, busparking
 • 20u30 parking Groot-Bijgaarden (E40)
 • 21u00 Leuven, busparking Bodart, Veilingweg
 • 22u00 Antwerpen, Antwerp Expo, Vogelzanglaan
 • 23u20 Hasselt, carpool parking, Hasselt Zuid
 • 00u00 Luik, parking station Shell, aire de Tignee Sud
 • Aankomst te München op zaterdag 21 ’s ochtends (Odeonsplatz)
 • Retour uit München op zaterdag 21 maart na 18u00
 • Thuiskomst te Gent op zondag 22 maart rond 08u00 's morgens

Mis deze unieke gelegenheid niet!  München kan een kantelpunt zijn in de strijd tegen verplichte vaccinaties, overal in Europa, en U kan daar deel van uitmaken!

Kan u echt niet deelnemen, steun ons dan financieel voor de organisatie van deze unieke manifestatie met uw bijdrage op ons rek. nr. BE07 7755 9516 7466 met vermelding 'München 2020'.  Uw bijdrage wordt integraal overgemaakt aan de organisatoren.