HPV-vaccinatie van jongens

Open brief aan de redactie van het één-journaal

Betreft: HPV voor jongens. Topic in uw 19h-journaal van 22/10/2019

Beste,

met ontzetting namen we kennis van uw berichtgeving in het journaal van 19h over HPV-vaccinatie van jongens.  Alweer een knap staaltje van eenzijdige en tendentieuze informatie.  Alleen maar flinke kinderen die dapper hun prik incasseren…

Verder geen woord over de levensgrote vraagtekens bij de efficiëntie ervan; over de mogelijke nevenwerkingen van het vaccin, waaronder neurologische problemen, POTS, allergische reacties en auto-immuun aandoeningen (zie bijsluiter !); over de gigantische kostprijs ervan (ruim 400€ per kind); over het ontbreken van 2 van de 9 antigenen; over de toxiciteit van de toegevoegde stoffen (waaronder aluminium en polysorbaat 80) en de bewezen contaminatie van het vaccin met onder andere chemische toxines, DNA van verschillende oorsprong waaronder het HPV-virus zelf, fagen en retrovirussen; over het feit dat baarmoederhalskanker toeneemt in landen waar volop gevaccineerd wordt, en de leeftijd van de slachtoffers steeds lager wordt. Géén woord! Schande! 

Wij eisen dan ook dat deze eenzijdige, dus professioneel foute informatie op korte termijn rechtgezet wordt in hetzelfde 7 uur journaal, gecorrigeerd met objectieve maar volledige en gebalanceerde informatie.

Het PVS-team.