Lezersbrief

Beste,

Gisteren hoorde ik in het nieuws op één om 19 u dat Polio zou uitgeroeid zijn in Afrika. Op het einde van deze melding zeiden ze wel: " er zijn in Afrika wel nog een aantal kleine opflakkeringen van een variant van het poliovirus met een honderdtal besmettingen per jaar"

Ik vond dit nu zo een vreemde uitspraak?

Is Afrika NU polio vrij of niet?

Is deze informatie NU wel volledig correct?.

Willen ze de mensen, door Nu dit bericht bekend te maken terwijl ze het achteraf ergens terug nemen door een tegenstrijdig bericht te zeggen, beïnvloeden om zich zeker tegen het corona virus te laten vaccineren door een link te maken met het succes van het vaccineren tegen polio?

Ze toonden erge beelden van polio patiënten (te vergelijken met de beelden van de corona patiënten). Met dat verschil misschien dat de polio patiënt die de wereld werd ingestuurd zijn toestemming misschien niet gegeven heeft om zich zo te laten tonen aan de media?

Ikzelf ben slachtoffer van vaccinatieschade van polio. Ik kreeg in de jaren 70 polio door de inenting. Losstaand daarvan gaat het bij mij vooral om de vraag van de subtiele beïnvloeding die eronder zit? Dat het poliovaccin al veel ellende bespaard heeft moet je mij niet zeggen want ik weet zelf wat polio is. 

Met vriendelijk groeten,

AVH


ANTWOORD

Dag A.,

zo subtiel is die beïnvloeding echt niet!  Ik vermoed dat je gelijk hebt dat men nu wil aantonen dat een massavaccinatiecampagne het probleem kan oplossen.  Dit in de aanloop naar de Covid 19-vaccinatie.

Ook ik stond perplex over die passage van “een aantal kleine opflakkeringen met een variant…”.  Het is weg of het is niet weg.  Niet dus!

Straf vond ik dat ze in de beelden lieten zien hoe het ORALE poliovaccin (druppeltjes) werden toegediend, terwijl dit vaccin bij ons 20 jaar geleden net verlaten werd omdat het polio VEROORZAAKTE bij de gevaccineerden, én in hun omgeving.  Want elke OPV-gevaccineerde besmet zijn omgeving met het virus.

Mvg,

dr. Gaublomme